Please enable JS

Team

Eaux de vie

ParaMedisch Centrum
is een professioneel samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde
en zelfstandige osteopaten en paramedische complementaire professionelen voor de behandeling van volwassenen, kinderen en baby’s.

Individuele kwaliteiten zijn in een team weliswaar belangrijk, maar de gelijkgerichte samenwerking maakt het verschil. Zowel in prestaties als in kwaliteit. Bij Eaux de vie hebben we een duidelijk en gedragen collectief doel: u helpen om beter te zijn. De individuele leden van Eaux de vie met hun intense kennis van zaken bieden elkaar collegiale hulp en waarderen elkaars bijdrage en inzet. In alle discretie en enkel wanneer nodig. Deze bundeling van kennis en vaardigheden zorgen voor een grotere slagkracht. Aarzel dus niet en neem contact op, we zoeken samen naar de oplossing.

Ostheopathie | Mesologie | Haptotherapie | Lymfedrainage | Systeemtherapie | Acupuncturiste | Shiatsu
01

Thuisbezoek

Voor de cliënten die fysiek niet in de mogelijk zijn om tot bij de praktijk te komen.
Enkel op afspraak.

02

Inloopspreekuur

Is een mogelijkheid voor cliënten om geheel vrijblijvend uitleg te komen vragen of we met het centrum een oplossing kunnen bieden voor hun problemen. Kosteloos & vrijblijvend. Ieder oneven week op woensdag namiddag.

03

Telefonisch spreekuur

Elke dinsdag van 20u tot 22u.
T 0167 56 01 00

PMC Eaux de vie
Kaaistraat 71
4651 BL Steenbergen
T 01 67 56 01 00
info@pmc-eauxdevie.nl
© PMC Eaux de vie
Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte
Door jouw inschrijving geef je PMC-Eaux de vie toestemming om je de e-nieuwsbrief te sturen. Je kan je toestemming op elk moment intrekken. Als je onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.